en punkt på listan avklarad

fråga mig inte hur men vi har just postat hem 28 kg...
en massa av våra kläder, en del skor och några böcker. så jag hoppas verkligen att vi inte får några större problem med att packa ihop det vi har kvar. skulle vara skönt att för en gångs skull slippa oroa sig för att ha en massa kg i övervikt när man kommer till flygplatsen.
10 dagar kvar. hoppas att det inte tar alltför lång tid för våra grejer att komma hem bara....

förresten så finns det två typer av kineser.
den ena typen är de som försöker sälja saker, då är tjejerna på turistmarknaderna värst. försöker sälja grejer för 7 gånger mer än vad de egentligen kostar. alltså de kineser som försöker krama ur dig alla pengar du har
sen finns det de kineser som verkligen inte tycker att du ska betala en massa för det ena eller det andra. som på posten. hon som jobbade där undrade hur vi skulle skicka det. med flyg, sa vi. men det är dyrt, tyckte hon. men eftersom vi inte riktigt vill vänta tre månader så får det bli så, sa vi. okej då. och så började vi skriva adresslapparna och när första var kvar ställde hon det på vågen och visade hur mycket det skulle kosta. vill ni fortfarande skicka med flyg? omtänksamt.


så nu börjar det kännas lite att vi ska hem. nästa vecka! galet ju. det får dock gärna bli lite mildare väder tills vi kommer hem. så man kan vara ute och njuta av att man kommit hem.

jaja. får räcka som dagens uppdatering.


hej på er!

Kommentarer
Postat av: Per

Hej Joanna!Förlåt för att jag inte skrivit tidigare. (tappat bort adressen)!! Läste på bloggen att ni snart kommer hem, jag förstår att du längtar efter oss på jobbet för nu har vi startat upp fabriken igen efter julstoppet, vi har nattskift nu Må Ti On och du skulle varit med oss nu, vi längtar "lite" efter "tokjoanna" Hälsa alla i KINA Per

2009-01-07 @ 03:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0