en snabb en

uppdateringen har ju varit så där och det ber jag om ursäkt för.... men det är ju inte riktigt så att man mest sitter inne och pillar sig i naveln här borta. det finns ju nåt att göra hela tiden.

vi har redan hunnit med massor. besök på diverse marknader, sushi, barrunda och lite sightseeing. skulle säkert kunna skriva en massa mer detaljerat men det hinns inte med nu.
måste ju sova i tid idag. skola imorgon!! mest information men ändå. vi är i alla fall riktigt peppade. vi vill ju också kunna prata med taxichaffisarna..

jaja. som sagt. bara en kortis. kanske kommer utförligare beskrivningar sen. vill bara säga att vi är framme och mår prima.


hej hej!

//joanna

snart är vi kineser

jaha. då var vi igång då. en resa utan tydligt slut tar nu sin början. det startar med flytt till kinaland. vem vet var det slutar!?

vi byter 15 000 mot 15 000 000. leksand vs. beijing. vi tänkte de 1,3 miljarderna (eller hur många de nu hunnit bli) behövde förstärkning och vilka passar bättre än två yra nordbor...

så här dagen innan avresa till sthlm känns det bra att efter en nervpirrande helg fått klart med både csn och visum. ute i lika god tid som vanligt!! imorgon ska bilen ställas av. sen är det väl bar' å åk.


sthlm imorgon alltså. 11.30 på onsdag bär det av i stil. vi snackar 5-stjärnigt, Qatar, med medföljande mellanlandning i doha. sen beijing!! yeah baby...




stay tuned for updates

J & J

RSS 2.0