vi är inte så bra

... på att uppdatera bloggen...

kinesiska är vi bättre på. eller ja. det ska nog gå att lära sig. ohyggligt svårt. känns lite som bild lektion när vi sitter där i klassrummet. och lite kör kanske också... i förrgår satt vi tex och sa fan högt och tydligt i en massa olika toner. på lärarens initiativ.
det går i alla fall ganska bra. mkt pluggande men det är kul också. skillnad på att sitta hemma i sverige och plugga språk jämfört med att vara på plats. man blir ju lite mer peppad av att ha språket runt sig hela tiden.


sen sist då....

MYCKET!!

en hel del studerande. och mer blir det i helgen. ingen rast ingen ro.
sen har vi tittat på lägenheter också. tittade på fyra stycken innan vi hittade Den. helt nytt, ingen har bott där. fin fint är det. VI HAR KODLÅS PÅ DÖRREN JU!!! haha. fast det är bara ett sovrum så det kanske blir lite trångbott när alla ni där hemma kommer och hälsar på... det räknar vi kallt med...
bilder på vår lilla lya kommer senare...

är hemma hos rebecca nu och hämtar kläder och grejer. i lägenheten står redan shoppingkassarna med diverse husgeråd (lägenheten är redan möblerad, med snygga möbler för ovanlighetens skull här borta i china). och det är ju inte vilka shoppingkassar som helst. en vecka har vi varit här men vi har redan hunnit äta köttbullar med gräddsås!!!!

IKEA!!!!!!

sjukt stort var det. och kräftor fanns det t o m. och  Leksandsbröd! och Kalles kaviar. och Bilar. och Kexchoklad. Så vi klarar oss fint här borta.
Vi hade egentligen tänkt åka till fejk-IKEA men taxin vi hoppade in i visste inte var det var...  (för den som gillar att märka ord; 1. vi hoppade inte in i taxin, typ höger bakskärm utan vi satte oss i den. 2. chauffören visste inte....)
det blev nog trevligare på riktiga IKEA.


jaja... nu får jag inte skriva nå mer. det är sent och vi har grejer att packa upp... får se när vi får internet... imorgon kanske.


zai jian!   (hei dou!)


Kommentarer
Postat av: Jonna

Kul att följa ert äventyr, önskar jag själv vora på ett..Är så avundsjuka för att ni är där.. vet hur kul det var=)



Hoppas ni har det grymt, och motionera Rebecca lite nu också=) Kram

2008-09-09 @ 16:14:34
Postat av: Rebecca

Motionera mig?! Va f*n, tyst på dig din brunbjörn

2008-09-10 @ 06:11:35
Postat av: johanna...

Kolla, hittade hit till sist!! Gud vad kul! Jag vill komma och hälsa på men fick inte ens åka till sthlm nu pga pengar. Det kostade 137 kr...

2008-09-11 @ 22:53:48
URL: http://jlu.blogg.se/
Postat av: Anne

Hej på er

Vi är många som väntar på att få höra från er, och få se lite bilder! Kram :-)

2008-09-19 @ 07:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0